TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, February 5, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Satu giveaway yang baru daripada Dunia Sebenar Shida iaitu Giveaway 5K Dunia sebenar Shida. Giveaway ini banyak menawarkan hadiah menarik yang boleh anda menangi. Kalau korunk tengok hadiah, confirm nak join punya. Siapa yang tak nak hadiah yang menarik. Ramai kot Yumida mencari pemenang. Seramai 40 orang dicari. Tak kan anda tak boleh jadi salah seoarang daripada 40 orang tersebut. So, apa lagi, jemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Antara hadiah yang bakal menjadi memilik anda.

TOP REFERRAL X2 Pemenang
1. Cash/Topup RM30 + Kain Batik Indonesia + Keypad Sticker + Moused Pad Cute + Card Holder + Contact Lens Case Cute + Bookmark dari Shida + T-Shirt Havoc & Bedak Tanaka Syiela d'beauty
2. Cash/Topup RM20 + Tudung Bawal Kangroo + Keychain Penang + Bracelet Reddelima + Bookmark Plastic Cute & Bookmark dari Shida

BEST ENTRI X2 Pemenang
1. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida
2. Novel Bahagia Dalam Rahsia + Bookmark dari Emas Putih & Shida

RANDOM X36 Pemenang
FM Langkawi + Bookmark dari Shida x1
Tudung Bawal Kangroo + Bookmark dari Shida x1
Bookmark Plastic Cute + Bookmark dari Shida x1
Bookmark dari Emas Putih x8
Bookmark dari Shida Radzuan x8
T-Shirt Geek x1
T-Shirt Havoc + earring vintage x1
Keychain England+Sling Bag x2 
Hand Sock + Smurf Shoes HP Plug x1
Shawl dari Wa Beauty Eshoppe x1 
T-Shirt Perempuan Wa Beauty Eshoppe x1
Bedak tanaka syiela d'beuty x1
Harum Malam syiela d'beuty x1
Silk Scarf 4002 + Handmade Bracelet x1
Silk Scarf 1012 + Handmade Bracelet x1
Pack Trial Vitamin C Shaklee 30 biji (shaklee) x1
Barangan Craft x1
T-Shirt Korea x1
Jacket Electric Blue (Ashanim) x1 
Chinch Tea/3sachets (shaklee) x1 
Chewable Vita-C 100mg (shaklee) x1

Macam dengan hadiah, menarik kan. Jom-jom meriahkan giveaway ini. Mana tahu ada rezeki anda di Giveaway ini. Klik di SINI atau klik banner untuk join. 

Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :

Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

14 comments:

  1. wow.. aku join jgk...

    tapi kalau betul2 ada nasib..
    baaru dapat...

    sbb blog aku bru dibina.... rangking x der... sedih :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. giveaway ini tak ada kaitan pun dengan blog baru dengan blog yang lama..bekaitan dengan ranking pun tak ada..klik banner di atas..boleh baca konsep giveaway ini. Banyak hadiah boleh dimenangi. Gud luck.. :)

      Delete
    2. aswan mgkin yg dia mksudkan..top referral kot hehee..

      Delete
  2. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..

    jemput singgah ke segmen saya pulak..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  3. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  4. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  5. Hi ! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  8. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jom singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  9. good luck yaaa..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. zafirah here :) dr sgmen kak shida..jom singgah

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete