TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Tuesday, February 4, 2014

Twitter berwajah baru

Twitter berwajah baru. Pagi tadi buka akaun twitter, nampak ada kelainan terhadap laman sosial tersebut. Kelainan tu tak la banyak sangat daripada sebelum ini. Cuma ada sedikit je perubahan. Pada sebelum ini laman sosial ini familiar dengan warna biru, tapi perubahan kali ini banyak menggunakan warna seakan-akan warna pink je. Satu lagi perubahan ialah pada menu bar. Kalau dulu menu bar ikut saiz body, tapi kali ini menu bar terletak memanjang di bahagian top. Rasa nya, best interface yang dulu lagi. Mungkin tak biasa lagi kot, sebab tu cakap tak best. Lepas ni, ok la tu.


Lupa, satu lagi kelainan pada Twitter ialah pada kekotak post new tweet. Berubah jugak kekotak tu..jadi warna pink sekarang. Memang Twitter ini dah minat warna pink. Haish..tak biasa pulak aku tengok akaun twitter aku ni warna pink. Macam pelik je..hehe

pinky betul Twitter sekarang

p/s: akaun Twitter korunk berubah tak?..k..akaun aku je yang berubah ni..hehe


7 comments:

  1. kak mia buka versi mobile punya je....

    ReplyDelete
  2. tukar warna la kalau xnak pink. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..boleh tukar rupanya..tq..dah tukar.. :)

      Delete
  3. hahaha...pink...hahaha...tak macho lak kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rupa nya..ada setting tukar warna tu..dah buat warna biru balik..hehe

      Delete