TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Sunday, August 25, 2013

Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!

Assalamualaikum


Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp; PHEONIXCHARLOTTE  Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.
  2. klik iklan penaja di > sini sini sini sini sini sini Termasuk iklan nuffnang pada blog PHEONIXCHARLOTTE tunggu sampai habis loding ye kekawan.
  3. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^

25 comments:

  1. gud luck dan selamat bersegmen.. mama pun join juga segmen ni...

    ReplyDelete
  2. gdluck aswan
    yumida pun de join sm
    moga kita sama2 de rezeki nnti

    ReplyDelete
  3. good luck Aswan~ ;D ada masa Zam nak join gak

    ReplyDelete
  4. fizi BW disini^^..selamat bersegmen..
    senarai peserta telah di update..good luck :D
    senarai peserta segmen giveaway fizizaidi with blogger awesome!

    ReplyDelete
  5. good luck + BW sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  6. salam dari segmen yang sama... good luck
    http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  7. melompat2 ke sini dari segmen yg sama =)

    http://minus-ska.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam, dari segmen yg sama. singgah sini. Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Salam, dari segmen yg sama. singgah sini. Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...hai saya datang dari segmen yang sama....melawat blog awak yang cute...good luck ye :)
    http://diebadhie.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Dr segmen yg sm..BW sini..jemput ke blog fiza yer..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...Singgah BW sini dari segmen yang sama. done follow... http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan.. singgah BW dari segmen yg sama. Done follow & jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizadi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Salam...singgah dari segmen yang sama..gud luck!
    Done follow..
    Jom singgah dan follow sini..
    http://norniwanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen :).bw dari segmen yg sama. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    dan join ga nie. ada hadiah menarik menanti anda :)
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum. Salam kenal. Good Luck !

    Saya join :)

    http://erynix.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  17. http://april-in-love.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    berkunjung dari segmen yang sama.. :)
    follow..

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yg same...
    http://mindakabur.blogspot.com/2013/09/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  19. terjah sini dari segmen yg sama :)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  20. good luck! deno datang dari segmen yg sama! jom ke blog deno? --->>> DayangDeno

    ReplyDelete
  21. tahniah.. bro menang GA fizi..sila tuntut hadiah dalam tempoh seminggu selepas keputusan keluar :)

    ReplyDelete