TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Sunday, January 26, 2014

Ranking alexa #1

Ranking alexa. Tak pernah lagi aku buat entri yang berkaitan dengan ranking alexa. Terdetik jugak nak buat pasal ranking tu. Tengok blog rakan-rakan blogger, ramai jugak buat entri berkaitan dengan ranking alexa. Tapi, ranking dia orang gempak-gempak. Blog aku ni, ranking tak la segempak macam blog-blog mereka semua. 


Hari ini, kali pertama aku nak update pasal ranking alexa blog ini. Tengok gambar diatas, ranking biasa je kan. Ranking ke 143,281 untuk global dan 783 untuk ranking di Malaysia. Dapat ranking macam ni pun syukur Alhamdulilah. Rasanya, ni la ranking paling terbaik yang pernah dapat daripada sebelum ini. Banyak lagi ilmu yang perlu dituntut dalam dunia blog ini untuk mendapatkan ranking yang lebih baik seperti blogger-blogger otai. Target ranking alexa nak macam blog Kak Mia. Macam best je tengok ranking alexa kak mia. Bila la nak dapat ranking macam tu jugak.

7 comments:

  1. Assalammualaikum...aswan,

    moga ranking alexa anda bertambah baik k..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...cik akak masih di angka digit 4..hahaha

    ReplyDelete
  3. Baru sehari aku berblog , so tunggu dulu lah .

    ReplyDelete
  4. wan, hebat dah tu.. sama macam mama dah.. hihi,

    ReplyDelete
  5. kau punya dah terlebih ok dah tu... wan OIiii...
    aku punya masih baru.... blog aku bru jer dibina 7 minggu.. :'( ~~~> http://mie-jf-video.blogspot.com/

    ReplyDelete