TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, August 21, 2013

Pertandingan bunga api antarabangsa di Putrajaya 2013


Pertandingan Bunga Api Antarabangsa Putrajaya 2013 yang diadakan pada 30 dan 31 Ogos serta 13 hingga 15 September dan 2 Oktober ini. Lokasi pertandingan di Pusat Maritim, Presint 5, Putrajaya.

Sebanyak enam negara menyertai pertandingan kali ini iaitu China, Emiriyah Arab Bersatu, Amerika Syarikat, Korea Selatan, Perancis dan Malaysia.

"Pertandingan itu berbeza dengan pertunjukan bunga api biasa kerana ia diiringi muzik pilihan negara peserta," - Tan Sri Aseh Che Mat

Sumber info & gambar: Kosmo, AkademiaPhotoVideo

6 comments:

 1. Replies
  1. tu la..kalau dapat pergi..best ni..boleh snap gambar banyak-banyak...

   Delete
 2. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
  Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
  Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
  Akhir kata, thanks again, bloggers!

  ReplyDelete
 3. wah menarik ni, mesti cantik2 bunga api tu nanti dengan pelbagai warna...

  ReplyDelete
  Replies
  1. yup..kalau antarabangsa..confirm gempak2 persembahan setiap negara

   Delete