TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, February 12, 2014

Komisen pertama dari H12 Media

H12 Media

Komisen pertama dari H12 Media. Baru letak banner iklan H12 Media selama 4 hari, pretasi H12 Media boleh dikatakan terbaik jugak la. Memang cepat income dari iklan H12 Media ni. Walaupun baru letak selama 4 hari, hari ini dah boleh cashout dah. Macam mana..menarikkan! Kat bawah ni bukti gambar H12 Media telah membuat payment. So, H12 Media ini bukan la scam. Pembayarannya memang sangat-sangat cepat. Klik button cash out je, serta merta duit masuk ke dalam akaun. Bagi yang belum daftar H12 Media, anda boleh klik di pautan INI untuk mendaftar.


19 comments:

  1. wan akak ada berapa sen je..hahaha..lawak je....
    lama lagi baru dapat cash out

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cepat la join cik mun..mana tahu ada rezeki dengan H12 Media

      Delete
  3. Dah lama daftar tapi tunggu email reply yg pending dari dorang ....nak approve utk masuk iklan katblog....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila register?
      wan register hari tu..tak sampai sehari dia approve

      Delete
  4. tahniah.....boleh dapat banyak lagi tu....hehe...

    ReplyDelete
  5. Wah best la..baru join h12 gak..

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah.tahniah n keep bloging ye : )

    ReplyDelete
  7. Wah bagus lah.. erm status gliterati cam ner down grade ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengenai status gliterati Nuffnang tak pasti pulak..Kalau blog ini memang dah lama hilang status tu sebab madukan nuffnang dengan Komli dan Innity

      Delete