TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, February 19, 2014

Komisen ke-4 dari 8Share

payment advice 8Share
Komisen ke-4 dari 8Share

Alhamdulilah, rezeki untuk bulan ini. Dapat lagi komisen dari 8Share. Ini dah kali ke-4 cash out dengan 8Share. Walaupun tak banyak. Tapi, boleh buat-buat belanja sikit-sikit. Bulan ini, pembayaran 8Share pelik sikit. Tak seperti bulan-bulan yang lalu, biasanya HSBC akan hantar dulu payment advice kat email baru la duit akan dimasukkan selepas itu. 

Tapi, petang semalam check akaun cimb click..dah ada duit masuk. Mula-mula pelik jugak. Duit siapa pulak yang masukkan ni. Tengok amount debit macam nilai cashout 8Share. Urmm..tengok email pagi tadi..ada HSBC hantar email. Memang duit yang dimasukkan semalam dari 8Share. Pembayaran 8Share memang cepat. Dalam masa 3 hari dah dapat duit. Kalau tak nak menunggu lama duit dimasukkan, mesti cash out sebelum 15 hari bulan pada setiap bulan. Tarikh yang paling elok, antara 12 hari bulan hingga 14 hari bulan. Kalau cash out time tu, baru tak rasa lama menunggu duit masuk. Apa-apa pun, terima kasih 8Share. Yang belum daftar lagi 8Share, boleh klik link ini http://bit.ly/14pow33. Ini pulak ada sedkit tips 8Share yang biasa digunakan untuk menjana duit dengan 8 Share dengan mudah, klik SINI.

6 comments:

  1. tahniah, shad dapat jugak payment advice ni hari ni.. kali ke-3 cashout. hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah ye, cepat je cashout. Kita punya 8share xpenuh2 lagi. Masih berusaha hehehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah..cik dapat gak semalam..:)

    ReplyDelete
  4. wahh.. best nyaa.. zara blom cash out lagiii..

    ReplyDelete