TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Friday, February 21, 2014

BR1M 2014 dah masuk ke dalam akaun bank


Semalam ramai jugak yang post status kat Facebook yang duit BR1M 2014 dah masuk ke dalam akaun bank. Tak tahu la betul atau tidak. Bajet nak pergi jugak check semalam kat ATM..tapi dah lewat malam. Malas pulak nak pergi. Silap pulak letak nombor akaun Bank Islam masa pemohonan hari tu. Bank Islam tak buat online banking. So, tak dapat la nak check secara online. Kalau letak nombor akaun CIMB boleh la check kat CIMB Clicks. Kejap nanti la nak pergi try check kat ATM. Harap-harap dah masuk jugak. Korunk dah check k?

Update: baru check tadi, memang dah masuk!!

21 comments:

  1. aku punya dah masuk..
    heheh..
    rasanyer akaun bujang jer dapat nie.

    ReplyDelete
  2. ha betul tu wan, shark punya dah masuk, maknanya wan punya pun dah masuklah tu... he he he...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yup..memang ada..tapi tak aktifkan online banking

      Delete
  4. Saya baru check...x de lagi..:(

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ada yang dah masuk..baca berita kat sinar harian ni
      http://www.sinarharian.com.my/nasional/br1m-masuk-awal-rakyat-suka-hati-1.253233

      Delete
  6. yeyy ana baru check (m2u) dpt dah br1m ! weeee hehe

    ReplyDelete
  7. ana baru check M2U.
    yeyy dpt dah 300 ! hehe

    ReplyDelete
  8. aku xdapat lagi....
    xpe tggu esok plk...hahaha

    ReplyDelete
  9. aku punya pon tak masuk lagi. alahai tensen nyer hahaha. nasib baik aku check via on9 jer. kalau tak mau patah kaki. haha

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada yg berjaya dapat BR1M 2014, gunakan la dengan sebaik mungkin.ok.. :-)

    ReplyDelete