TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, January 13, 2014

Blogger femes..Malu wehh...!


Tengok gambar kat atas ni..malu wehh..Adess..Habis bocor rahsia lepas ini. Dah la dalam UTHM Troll. Mesti semua student2 UTHM tahu.. Aku ni kategori blogger femes k..Rasanya tak..Kalau femes tu..macam blogger bro Ben Ashaari. Tak layak lagi nak kategorikan aku sebagai blogger femes. Lagi pun, blog ni biasa-biasa je..tak la gempak.. Lepas terbongkar pasal ni, semua budak kelas panggil aku blogger femes..ceh..perli aku la tu..Urmm..biarkan je la..nasib dah nak habis belajar kat UTHM..

p/s: Tadi..dah ada student yang aku tak kenal tegur aku.."blogger Aswan Azmy ea?"

13 comments:

  1. alhamdulilah.. bertambah market blog.. free trafik..

    ReplyDelete
  2. ecece..malu tp sukaa..kan kann :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu..sebab asyik kena perli di rakan2 kelas je..

      Delete
  3. oklah tu..mane tau makin femes...trafik blog pun naik..

    ReplyDelete
  4. hahaha...tak pe rezeki terkenal jap dik..hahaha

    ReplyDelete
  5. malu tapi mahu tuuu..hehe
    wat lek wat peace je :)

    ReplyDelete
  6. Mesti makin ramai yang terjah sini..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. haha ajak rmai2 dtg sini then klik iklan, lg untung..hihi

    ReplyDelete
  9. Takpe bro, kalau nak berjaya jangan malu nk promote diri. I support you buat promoting diri kt uthm troll tu. Go Go ! Anyway, jemput ke blog i untuk info2 kekal cantik dan slim.

    >>>Kurus sihat Semula Jadi!<<<

    ReplyDelete