TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, October 21, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

17 comments:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    ReplyDelete
  3. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. singgah blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. IM datang dari segmen Kak Mia jugak :)

    ReplyDelete
  7. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama..done follow you...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  14. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama...
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete