TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Friday, October 11, 2013

Google Malaysia kena hack


Google Malaysia kena hack. Dah banyak kali try masuk google search under google.my. Tapi, tak boleh jugak. Ingatkan line internet yang problem. Yang peliknya, buka website lain ok je. Online Facebook, tengok kawan-kawan post gambar macam kat atas ni. Baru tahu, google under Malaysia kena hack rupanya..sebab tu la tak boleh nak access..

15 comments:

  1. first time dgr..tak pernah lagi nampak

    ReplyDelete
  2. google kena hack...cik akak pakai google lah nie..hihi

    ReplyDelete
  3. google.com.my sahaja yang kena hack .. google.com ok lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..google.com.my je xleh nak masuk..google.com ok je

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. dah ok dah..semalam je xleh nak acess..

      Delete
    2. apasal aku still x boleh akses kat google.my.. hmmmm

      Delete
  6. errm.... memang takde kerja kot dorang ni

    ReplyDelete
  7. dan sekarang masalah itu telah pun selesai kan? ^_^

    ReplyDelete
  8. diorg kata sistem security kita lemah..mcm xde keje diorg ni

    ReplyDelete
  9. gagaga,,, biasa laaa... ini la kerja2 penggodam, klu tak macam mane nak dapat duit... lepas kena godam. baru la nak upgred sistem... so... MASYUKKKK... :)

    ReplyDelete