TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, September 4, 2013

Segmen santai september by cik akak


Selamat pagi...macam biasa..sebelum pergi kerja, mesti check2 blog dulu. Dah jadi lumrah sekarang..hehe..Ok, hari ini..kena pergi kerja pukul 8:30am. So, sempat la lagi join segmen Cik Akak ni..Lagi pun., segemen ni simple je..tak sampai 5 minit pun kalau nak join..Dalam segmen ini Cik Akak ada satu pertanyaan " Selain fanatik warna purple cik akak minat warna apa?". Urmm..kalau tengok daripada blog Cik Akak..mesti Cik Akak suka warna putih jugak..Betul tak Cik Akak?..haha..

Klik banner untuk join!!

13 comments:

  1. cik akak suka warna oren la mcm bog pcl...nk join gak..belasah je tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..x sbr2 nk thu warna apa yg cik akak suka 1 lagi..hehe

      Delete
  2. Makseh sudi join segmen santai cik akak nie...
    maklumlah simple je....

    jom tengok link anda kat sini....semak warna pilihan...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

    p/s : hahaha...uncle PCL dan adik azwan yang hensem..tak usah gaduh-gaduh..esok cik akak umumkan pemenangnya..hahaha....gadoh manja ye

    ReplyDelete
  3. Good luck!!..samalah kita pun teka cik akak suka warna putih selain purple..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam, Nad dari Segmen yang sama. Singgah sini :) Jemput juga usha blog
    Nad :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen cik akak..good luck ya..

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen cik kak...god luck ye...!!!

    ReplyDelete
  7. Tahniah anda menang segmen santai cik akak....
    sebelum terlewat..sila hantar maklumat anda dengan segera....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/pemenang-segmen-santai-september-by-cik.html

    ReplyDelete
  8. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete