TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Tuesday, September 3, 2013

Awan yang menenangkan fikiranKu


Gambar ini diambil di tapak pembinaan iaitu tempat Wan kerja. Tadi, dengan keadaan panas yang terik..lepas tu pulak..kena check tetulang untuk kerja "Ground beam" memang la cepat bosan. Apa tak nye..cuaca yang agak panas dan ditambah pula  dengan kepeningan membaca pelan makin la bertambah bosan. Tapi, kebosanan tersebut dihilangkan dengan keindahan pelbagai corak awan di langit. Memang sangat-sangat cantik ciptaan Allah ini. Langit yang terbentang luas..dengan pelbagai corak awan, boleh membuatkan fikiran menjadi tenang. Dan, terfikir pulak dengan kebesaran Allah S.W.T. yang sangat menakjubkan. 




Sebenarnya..Wan sangat berminat dalam bidang photography..So, kamera memang selau la bawak kalau pergi mana-mana..Kalau jumpa perkara-perkara yang menarik, confirm akan snap jugak gambar walaupun sekeping..Tapi, Wan bukan photographer yang pro pun..gambar macam tu je yang mampu diambil..hehe

9 comments:

  1. Cantik sungguh permandangan awan tu . Sejuk mata memandang ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..Wan suka tengok langit kalau time bosan..

      Delete
  2. Replies
    1. kalau nak tengok bintang..Wan suka lepak tepi pantai..memang cantik..dengan cahaya bulan di permukaan air..

      Delete
  3. cantik betul awan tu..cantikkan ciptaan Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..memang cantik..kalau dihayati betul2..terasa kagum dengan keagungan dan kebesaran kuasa Allah yang mencipta alam ini..

      Delete
  4. Wah...biru sangat...untung le. Sama macam color baju yang wan pakai tu.Saya suka warna biru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama biru jugak macam background blog wan ni..hehe

      Delete
  5. sy pun suka tengok awan, langit.. menenangkan kan

    ReplyDelete