TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Sunday, September 8, 2013

Jadual Kuliah



Assalamualaikum..Esok..bermula espisode baru untuk tahun akhir dan semester akhir. Macam tak percaya dah jadi student final year. Ok..jadual kuliah semester ini dah keluar..tengok sekali imbas..ada part best dan ada part yang tak best. Nak cerita yang tak best dulu..yang tak bestnya..majoriti, kuliah start pukul 8 pagi..adess..memang malas la nak pergi kelas pagi-pagi lagi..kalau start pukul 10 pagi kan best..satu lagi yang tak best..setiap hari isnin, selasa dan rabu..ada kelas malam..start pukul 8 malam hingga 11 malam..urmm..menganggu waktu-waktu nak buat assignment dan study.

Ok..yang ni part yang best pulak..yang bestnya..semester ini ada cuti 3 hari..kenapa 3 hari? sebab hari khamis tak ada kelas langsung..so, tambah dengan weekend..jadi 3 hari la..kesimpulannya, banyak best daripada tak best untuk jadual smester akhir ini..apa-apa pun, nak buat macam mana kan..terima je la..  :)

10 comments:

  1. selamat menjadi student balik ye dik..hihi....
    cik akak je hari-hari turun keja....
    isnin sampai jumaat....
    sabtu dan ahad hari untuk cik akak bercuti...hihi...
    masing-masing ada tanggungjawab....
    Go...Go...study balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tanggungjawab mesti dilaksanakan..hehe

      Delete
  2. salam kenal...
    selamat kembali belajar ye :)

    ReplyDelete
  3. sama la..kelas dah start 9hb ni..
    tp aku bkn final year student..haha
    selamat berkuliah bro..hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat berkuliah azwan..do the best utk last sem nie..t bila dah kja msti rndu zaman student2 nie..

    ReplyDelete
  5. wah jadual byk kosong. syok.. hehe

    ReplyDelete
  6. Perhh jadual dia. Patutlah gtau jadual kita pack. Sebab jadual dia terlampau bnyak gap.hehe

    ReplyDelete