TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, February 4, 2013

Setia Hujung Nyawa

ASSALAMUALAIKUM..


Setia Hujung Nyawa..sebut je pasal drama ni..mesti semua orang tahu..drama hot sekarang...semua orang tergila-gila dengan cerita ni sekarang..apa tak nya..sebelum start je drama ni...mesti ada je post kat Facebook or tweet kat Twitter "Now Watching #SetiaHujungNyawa". Lepas tu pulak..tamat je drama ni..perkara yang sama jugak kat Facebook or Twitter..semua orang komen apa yang berlaku dalam episode yang dia orang tengok tu...sekarang dah episode minggu akhir..lagi bersemangat semua orang tengok...

AKU..kalau ikutkan memang tak minat nak tengok drama ni..sebab aku tak tengok dari episode awal-awal..tak tengok sebab..time 1st episode drama ni ditayangkan..aku tengah final exam..so..xde masa nak layan drama jiwang macam ni...tapi..housemate aku...pukul 7 je..semua berkumpul depan tv dah..time tu..aku tanya jugak kat dia orang.."Apa yang best sangat korunk tengok cerita-cerita macam ni?"

Nak jadikan cerita aku jadi minat drama ni..sejak aku balik kampung...tiap-tiap hari adik aku tengok drama ni...so..aku tengok la sikit2..last...last..aku pulak dah terjebak dengan drama ni...hahaha..rasanya..aku start tengok episode 16 kot..tapi..episode awal-awal tu..aku xnak tengok dah..aku suruh adik aku je cerita..so..faham la sikit-sikit jalan cerita dia..oleh kerana minat drama ni..aku pun jadi minat dengan soundtrack drama ni..hari2 dengar jadi best pulakkan...biasalah tu...kalau tak hari2 dengar tak minat punyelah lagu ni...

Lagu AdaMu merupakan lagu tema ...start je drama ni lagu ni lah kita dengar...



p/s: Tengok..tengok jugak cerita ni..tapi..time iklan tu..jangan buat-buat lupa pulak...Sembahyang Maghrib :)

4 comments:

  1. i don't watch this drama coz sudah pnh read the novel sebelum ne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau novel..memang saya tak minat nak baca..kalau drama macam ni..saya layan lagi..hehe

      Delete
  2. hahah..memang minat giler cerita ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sama la..dah addicted sekarang.. :)

      Delete