TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, February 4, 2013

SEGMEN : KNOW EACH OTHER

Assalamualaikum..

Selamat pagi..Salam hari isnin dan Salam 4 Februari 2013
bangun pagi-pagi..apa lagi..buka blog la..
perkara biasa kalau time cuti..
tapi..kalau time duk kat kampus..time pagi-pagi macam ni..
dah siap-siap nak pergi kuliah
lebih-lebih lagi..hari isnin macam ni
memang malas nak pergi kuliah.. (Monday Blues)


huh..merepek pulak aku ni..
padahal tulis entry pasal nak join segmen blogger Si Paan..
ok..tajuk segmen Si Paan ni "KNOW EACH OTHER"
tengok dari tajuk segmen..
ada maksud tersirat dan tersurat..ceeewahh
kata orang..tak kenal maka tak cinta..
memang bagus segmen macam ni
kita boleh kenal blogger2 dengan lebih rapat..
walaupun tak pernah berjumpa..dan tak pernah kenal..
daripada segmen2 macam ni..maybe boleh mengeratkan lagi silaturahim antara kita semua.. :)


kalau nak join sama...klik banner ni...


ok..kat bawah ni..biodata aku..
teringat pulak zaman2 sekolah dulu..
tulis biodata dalam buku kawan2..hehe


My Bio

Nama Samaran 
Aswan (panggilan kawan), Ewan (panggilan sanak saudara)

Asal
Ganu Kite

Study Kat Mana


Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
With Wisdom We Explore (WWE)

Nama Blog


Facebook


Twitter


4 comments: