TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Sunday, February 17, 2013

Hi UTHM!!!

Assalamualaikum

Kembali lagi ke UTHM setelah hampir sebulan bercuti di kampung. Kalau ikutkan, malas je nak datang U sebab tak puas lagi bercuti. Apa boleh buatkan, tanggungjawab sebagai student terpaksa la datang jugak. Tak apa..kena bertahan just hanya setahun lagi, lepas tu xde la kelas..assignment, kuiz, test dan final exam. Mood sekarang, dah tak sabar nak grad..hehe

Esok dah start kelas, tapi jadual kuliah tak keluar lagi. So..apa lagi, kira tak ada kelas la esok (pandai2 buat cuti sendiri). Semester ni, Wan dah bergelar Student Final Year, macam tak percaya pulak dah berada pada tahun akhir sekarang. Rasa macam baru bulan lepas daftar kt UTHM ni. Tahun akhir ni la tahun yang paling mencabar jiwa dan raga. Banyak kot yang perlu di settlekan. Dah la, subjek sekarang makin susah..huh..macam mana la nak menghadapi cabaran dan dugaan semester ni..apa2 pun..wish me luck for this semester :)


I Ready For This Semester!!!

9 comments:

  1. be the best, beat the rest! :D yg penting bljr must hv strategies.

    ReplyDelete
  2. belajar bebenor ya...:)
    good luck

    ReplyDelete
  3. All the best Aswan...
    Study smart k...

    ReplyDelete
  4. Gud luck dalam study..

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  5. hai wan..
    dtang melawat kat blog ni..
    owh dah final sem.. god luck 4 final sem :)

    http://akusobriyaacob.blogspot.com/

    ReplyDelete