TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, August 18, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

33 comments:

  1. Assalamualaikum,.. singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen kak mia :D
    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    done follow too :3 follback laa sekali X3

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen wan, akak datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhuwah Fillah Sally ..
    Kak Lya Singgah Dari Segmen MiaLiana
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam. BW here dari segmen yang sama.
    Salam perkenalan. =)

    ReplyDelete
  8. Singgah dari blog Mialiana..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. mama singgah dari segmen yang sama...
    http://www.mamaniza.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. salam ziarah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum....mama singgah sini dr blog mialiana...:)

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    ReplyDelete
  14. salam..ida singgh dr sgmn yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... CHACK! haaa datang sini BW dari segmen mialiana

    Segmen 12 Jam Bloglist 10 Mialiana.com

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen. Jom jalan2. Sy singgah dari segmen kak mia :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

    Segmen 12Jam Bloglist #10 Mialiana.com .

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal, sy dari segmen yg sama, done follow! jemput ke blog sy

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  22. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  24. Singgah blogwalking
    semoga berjaya...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini dr segmen yg sama!! :D

    ReplyDelete
  26. Assalammualaikum ..lynn singgah dr segmen yg sama :)

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    ReplyDelete
  27. Fuza pun dah join segmet ni
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  28. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  29. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  30. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    ReplyDelete
  31. assalamulaikum.... saya singgah blowking dari segmen 12 jam bloglist Mia Liana.... walaupun saya tak join segmen tu saya tak join sbb blog ada problem ... :)
    singgah la my blog http://cikash.blogspot.com/ nti

    ReplyDelete
  32. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.., salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum ..

    singgah dari segmen yang sama :)) gud luck

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete