TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Saturday, June 28, 2014

Header Ramadhan


Wah..mood Ramadhan dah kembali. So, blog aku pun dalam mood Ramadhan. Header Ramadhan aku kali ni simple je. Nak edit cantik-cantik tak pandai. Buat setakat sekadar yang mampu je la. Crop..crop..paste-paste..typing..typing..jeng-jeng..dah siap.. Dalam 20-30 minit la jugak aku buat. Siap ada gambar upin or ipin..salah seorang je aku letak..yang mana satu tak tahu..aku bukan kenal sangat dia orang tu..haha.. Apa-apa pun..selamat berpuasa kepada seluruh umat islam esok. Jangan buat salah-salah termakan pulak di hari pertama esok..hehe.. Yang dah lupa niat puasa, boleh tengok di entri INI. Satu lagi, malam nanti dah start sembahyang Terawih..Jom ramai-ramai sembahyang Terawih kat masjid malam ini.. :)

3 comments:

  1. wah cun jugak header abg wan .. huhu . selamat menunaikan ibadah puasa :)

    ReplyDelete