TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Monday, June 9, 2014

Aku masih muda lagi?


Hari ini, 9 Jun genap umur aku dua puluh tut..tut..tahun..haha. Ala..baru second series. So, dia kira muda lagi la..hehe.. Bangun pagi ni, dah banyak kawan-kawan wish besday kat wall Facebook. Yang menariknya, aku berkongsi dengan 5 orang dengan rakan rapat Facebook aku yang menyambut besday hari ini jugak.. Urmm..ramai jugak yang sama hari lahir dengan aku. Apa-apa pun, terima kasih kawan-kawan yang wish besday aku.. :)

8 comments:

  1. muda lagiii tuuu.. kekeke.. age only numberss.. acecehh.. heheh.. Zara dtg ziarah sambil menanbung mr. nuffnang.. =)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum Aswan,
    Happy Birthday:)
    Masih muda Lagi. Tarikh lahir anda sama dengan ayah anda saya . Dia da ke sampai 7 Series. Semoga diberkati Dan dirahmati Allah buat kamu slalu.
    R. Sidek

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday. Umur kamu sama seperti umur ayahanda saya. Ayah saya dah sampai 7 series. Semoga dirahmati Dan diberkati Allah selalušŸŒ»

    ReplyDelete