TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Thursday, March 6, 2014

Ranking Alexa #5

Ranking Alexa

Tengok rakan blogger update entri pasal Ranking Alexa dia orang, terasa pulak nak check yang sendiri punya. Wah, ada peningkatan jugak ranking alexa blog ini. Last update entri ranking alexa 2 minggu lepas. Kalau nak bandingkan dengan 2 minggu lepas, boleh tengok kat SINI. Sebenarnya, ranking alexa ada naik turunnya..ada hari nampak peningkatan..ada hari nampak penurunan. Tapi, check ranking alexa untuk hari ini..Alhamdulilah..nombor yang dapat semakin cantik. Hampir untuk mencapai target iaitu untuk mendapat ranking kurang dari 500 di Malaysia. Ranking Alexa blog ini untuk 6 Mac 2014, ia berada pada tahap 106402 untuk ranking global dan 519 untuk ranking di Malaysia. Semoga semakin baik untuk hari-hari yang akan datang.

9 comments:

  1. woahhh.. top 600 tuuu.. Zara xtau pula.. xnak laaa chek.. segannn.. msti jauh bmilion batuu lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. congrats wan and keep on working on it yer...

    ReplyDelete
  3. Ok la top 600 kita nie xtau la .. hee

    tapikan saya dah daftar Alexa tapi tak tau nak check macam mane.. hehee
    mcm mane yea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. check di di sini.. http://www.alexa.com/siteinfo
      Kalau nak senang..letak je widget Ranking Alexa kat blog..klik je widget, terus dapat info..

      Delete