TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Friday, February 7, 2014

Komen Ariana Rose episode 24

Semalam dah macam episode akhir drama Ariana Rose. Biasanya, bila hero dan heroin dah kahwin mesti dah episode akhir. Tapi bagi drama Ariana rose, episode 24 semalam bukan lagi pengakhiran bagi drama yang tengah hot sekarang. Kalau ikut info dari blog dari blog lain, ada 4 episode lagi. Yela kan, kisah hidup si Liyana tak sampai ke penghujungnya lagi.


Adam dan Ariana dah selamat berkahwin semalam. Dari komen peminat yang berkunjung di blog ini, ramai yang mengatakan episode semalam yang paling best dan yang paling sedih. Adam dan Ariana menangis.. !! kalau korunk yang feeling lebih tu..mesti menangis jugak kan tengok babak sedih tu..hehe. Ok, gambar kat atas tu antara komen daripada pengunjung di blog ini. Tengok respon dia orang, siap ada yang nangis-nangis. Memang berkesan la lakonan pelakon-pelakon Ariana Rose ni. Mesti korunk semua dah tak sabar nak tengok episode minggu depan kan..Yang belum tengok episode semalam, boleh tengok di SINI. Yang sudah tengok tu, nak tengok sekali lagi pun boleh.. :)

p/s: Siapa yang menangis tengok semalam??.. :P

11 comments:

  1. semalam akak sempat kerling2 jer... dah kahwin dah pun, hopefully happy ending lah hendaknya... he he he...

    ReplyDelete
  2. yap, episod 24 memang best, rase nk tgk lg skali je :')

    ReplyDelete
  3. dah habiskan cerita tu..part last tu memang touching la jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cinta yang penuh dugaan. best best sedih terasa menusuk kalbu

      Delete
  4. tq kepada admin.. semalam saya memang terlepas nk tengok ariana rose, pagi ini saya cari dlm youtube , x jumpa .. akhirnya saya googele. alhamdulilah .. saya dapat tengok di blog saudara.. terlalu romantik ..

    ReplyDelete
  5. Syahdu dan siap nangis x habis-habis terlalu terharu. Memang pilihan gandingan pelakonnya yg terbaik dan jalan ceritanya paling baik dalam semua drama yang saya pernah tonton. 10's

    ReplyDelete
  6. i punstuju ngan komen khadi Ya, if u prasan wajah watak ariana bertambah cantik dlm filem ini, tahniah pd mekap artisnya, berbanding dengan watak fatia dalam filem2 sebelumnyer `kureng sikit lawanya, n tahniah pd pengarah yang negadakan setting yang bagussss!!,

    ReplyDelete
  7. syahdu betul dalam bab kahwin ini apabila Adam mengucapkan terima kasih kepada Ariana kerana sudi menerimanya....best

    ReplyDelete