TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Saturday, December 21, 2013

CPUV ke 15 dan 16 dari Nuffnang - INTI International University


Fuhh..dah lama tak rasa kehadiran cpuv baru. Ingatkan Nuffnang dah lupa dah nak bagi cpuv kepada blog aku ni. Sebab, semua status cpuv aku tak ada dalam status on going. Tapi, nasib baik dia ingat lagi. Hari ini, 2 cpuv baru Nuffnang bagi. Tapi, pelik sikit..nama 2 cpuv tu sama..adakah cpuv yang sama atau cpuv yang berlainan. Urmm..tak kisah la..asalkan ada jugak cpuv dalam status on going. 


Ok..untuk cpuv ke 15 dan 16 ini datang dari INTI International University bagi campaign "INTI Cycle 1 Degree". Campaign ini adalah untuk promote mengenai Kursus yang ditawarkan di INTI International University. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, boleh klik iklan macam gambar diatas.

Perhargaan untuk Nuffnang dan INTI International University kerana memberi cpuv kepada blog aku yang tak seberapa ni. Terima Kasih daun keladi, lain kali beri lagi..hehe


5 comments:

  1. tahniah... moga rezeki kita di murahkan dan bertingket2 :) amin..

    ReplyDelete
  2. Tahniah terr. Untungnya dia, dapat 2 terus. Rezeki. Tahniah Wan :)

    My recent post : Shooping Kat Hot Market

    ReplyDelete