TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Tuesday, November 12, 2013

CPUV ke-10 dari Nuffnang - Nescafe Cans

Setelah hampir sebulan Cik Nuffnang menyepi diri dengan cpuv..dengan semua cpuv dah status credited. So, memang tak ada langsung dalam status on going. Tapi, semalam..Alahamdulilah..satu cpuv menyinggah kembali ke blog ini. Ingatkan, cik nuffnang dah lupa dah akan blog ini.


Ok, kalau ikut bilangan cpuv yang dah menyinggah di blog ini..cpuv kali ini adalah cpuv ke-10. Ianya dari campaign Nescafe Cans. Terima kasih cik nuffnang dan Nescafe kerana sudi bagi cpuv untk kali ini. 


#p/s: sudi-sudikanlah untuk klik iklan ni.. :)

8 comments:

  1. Tahniah.. sy pun nak check acc nuff la, mana tau dapat gak hehehe..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki betol tu...
    cik akak sebulan dah tak dapat...hahaha

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..tahniah aswan..
    moga lagi banyak earning cpuv lepas nie... k

    mselim3

    ReplyDelete
  4. tahniah wan...kita bulan baru nie tak ada lgi cpuv melekat :)

    ReplyDelete