TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Thursday, October 31, 2013

Exabytes dah terima

Alhamdulilah..Akhirnya..pihak Exabytes terima jugak pemohonan untuk letak iklan mereka di blog ini. Rasanya, 10 kali hantar pemohonan semalam. Tapi, asyik ada masalah je..tapi, berkat pertolongan dari rakan-rakan blogger iaitu Yumida dan Zam, dapat jugak menyelesaikan masalah tersebut. Terima kasih kepada mereka yang telah banyak menolong..

Ini email yang diperolehi sekejap tadi, sekarang..kena download isi invoice tu lu. Lepas tu, baru dapat coding untuk iklan tersebut. TQ Exabytes kerana approve pemohonan dah berkali-kali ini.. :)

6 comments:

  1. usaha yang gigih dan sabar membuahkan hasil

    ReplyDelete
  2. Tahniah bro.. Banyak juga tu RM 80.. Tak heran sebab traffic tinggi kan.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah akhirnya berjaya juga kan ;0

    ReplyDelete
  4. tahniah aswan..alhamdulillah
    isi tabung nuff sini-inti edge

    ReplyDelete