TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Tuesday, September 3, 2013

Kerana 20 sen [Gambar]




Ini la yang berlaku apabila minyak naik 20sen. Gambar ini banyak tersebar di laman sosial semalam. Tapi, tempat kejadian tidak diketahui. Daripada komen-komen di Facebook, ada yang mengatakan stesen minyak ini di Melaka atau Terengganu. Teruk jugak penangan kenaikan Minyak 20 sen, sampaikan boleh rosak pam minyak ni. Bagaimana kejadian ini berlaku? Adakah kerana kehabisan minyak? Adakah kerana terlalu bosan beratur panjang untuk mengisi minyak? Wallahu a'lam...

9 comments:

  1. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  2. Dasyat gak bila orang malaysia ni amuk kan..habis rosak petrol pam tu..

    ReplyDelete
  3. mungkin limited..tu pasal ada yg naik minyak ! huhuu

    ReplyDelete