TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, September 4, 2013

CPUV Ke-2 dari Nuffnang - DiGi Prepaid Project Zoom

Assalamualaikum..balik kerja tadi..tengok entri dari Nabila Medan pasal CPUV ke-5 dia dari cik Nuffnang. Wan pun apa lagi...check jugak la akaun Nuffnang Wan..mana la tahu kot2 dapat rezeki jugak dari cik Nuffnang...Bila Buka je part Earning kat akaun Nuffnang..alangkah gembiranya..dapat satu lagi CPUV baru dari cik Nuffnang.. Alhamdulilah..makin dimurah rezeki dengan cik Nuffnang..Ok..CPUV terbaru ini dari "DiGi Prepaid Project Zoom", sama seperti CPUV macam yang Nabila Medan dapat. So, sekarang ni 2 CPUV yang running...


Terima kasih banyak-banyak la kat Cik Nuffnang dan pihak Digi yang memilih blog wan untuk mempromosikan iklan mereka. Dan, kepada rakan-rakan blogger..jangan lupa kalau singgah blog Wan ni..jumpa iklan DiGi Prepaid Project Zoom dan Escape-Teaser..klik2 ea.. :)

12 comments:

  1. Alhamdulillah.. tahniah :) ramai gak rakan2 blogger dapat be baru.. kita xdapat pulak :(

    ReplyDelete
  2. jum abg join segmen saya buat ni http://supermonitor99.blogspot.com/2013/09/simple-segmen-exchange-links.html bukan susah kita tekan-tekan je lah :D jum exchange links :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah..semoga murah rezeki di samping klik link untuk kawan yang lain juga....bantu membantu.

    ReplyDelete
  4. wah tahniah.. buat semngat tuk berblog kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..semakin bersemangat dengan dunia blog..

      Delete
  5. Assalammmualaikum.... aswan,

    tahniah k..moga lagi sukses berblog k...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam bro Mohd Selim..InsyaAllah..tq bro..

      Delete
  6. ptut boleh bagi bnyak lagi tu.. nufnang kan pemurah.. heh heh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..patut bagi banyak2..haha..tapi dah bersyukur dah cik nuffnang pemurah nak bagi k wan sekarang...

      Delete