TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Tuesday, August 20, 2013

Santai di Pantai Batu Buruk

Pantai Batu Buruk, adalah salah satu tempat pelancongan yang paling popular di negeri Terengganu. Kalau orang luar datang Terengganu, confirm akan singgah di pantai ini. Memang tak dinafikan lagi, pantai-pantai di negeri Terengganu cantik-cantik semuanya.

Ok..pagi tadi sempat jugak bersantai di pantai ni selepas selesai pensyarah menyelia praktikal di Menara PMINT. Tak rancang pun nak pergi bersantai kat sini. Jalan-jalan tadi, nampak pantai ini..terus singgah.

Suasana hari ini tak semeriah macam hari-hari minggu. Kalau hari minggu, confirm penuh orang. Nak parking pun susah. Hari minggu, banyak aktiviti-aktiviti diadakan di sini. Memang akan menjadi tumpuan orang-orang di sekitar Kuala Terengganu untuk beriadah.

Tadi, sempat jugak snap gambar beberapa keping. Kalau dah kamera kat tangan, memang confirm la akan snap 1 atau 2 keping gambar. Memang dah jadi minat mengambil gambar. Letak gambar sikit je la kat sini. Letak banyak-banyakan..apa pulak korunk cakap kan..hehe…






6 comments:

  1. view kat pantai batu buruk nie mmg indah n tenang.kalau petang2 tu ada kereta kuda berhias.terengganu banyak tempat yang menarik.fahz masih rindukan tasik kenyir,walaupun raya ketiga till raya ketujuh fahz beraya di kenyir lake resort. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..kalau ada event lagi meriah kat pantai ni..

      Delete
  2. bila cakap pasal terengganu...tiba2 teringat keropok lekor,otak2 ngan sata..lama tak makan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..makanan famous di Terengganu tu..

      Delete
  3. Replies
    1. tak ade orang jual wau time Wan lepak semalam...kalau tak, dah main dah..huhu

      Delete