TERKINI DI ASWAN AZMY BLOG

Wednesday, December 11, 2013

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Full Episode - Tonton Online

Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Bukan Kerana Aku Tak Cinta Full Episode 

48 comments:

  1. Berulang2 baca novel nie....tak jemu... Bagaimana novelnya.... Begitulah cerita di tv.....superb. Tahniah buat hero n heroinnya yg berjaya menghidupkan watak jebat dan mastura........

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mna last sekali brlku?adkh mreka brsama?

      Delete
    2. Finally dorg bersatu jugak:)

      Delete
    3. Finally diorg bersatu jugak. Si damia tu jadi gila sebab dia ingat time dia tembak jebat tu jebat dah mati.

      Delete
  2. kita baru nak tengok cerita ni. kat rumah xde astro..huhu

    mohon internet kat rumah ni laju.

    ReplyDelete
  3. nanti sedey at mastura dpt taw jebat dew tatu...dh laa dy ngandung....kcian sgt....

    ReplyDelete
  4. Lmbtnya nk tggu upload episod yg baru....blh cpt skit ke...? sy tak sabar nk tggu episod yg baru.

    ReplyDelete
  5. Pejalanan hidup jebat.. sama mcm aku... nasib x wat dragon je kat badan..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Bro episode 28 xd kew...xdpt tgok laa,kjo mlm

    ReplyDelete
  8. Bro episode 28 xd kew...xdpt tgok laa,kjo mlm

    ReplyDelete
  9. Bro masukkan la episod 28 bro..smlm xdpt tgok bro..pliss bro...huhuhu

    ReplyDelete
  10. Terbaek la bro AswanAzmy...kwn sntsa follow. Citer ni ikut episode...

    ReplyDelete
  11. bro...setiap hari ape episode baru kuar?

    ReplyDelete
  12. Lg....bila nk tgk next episod ni....

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. kann..lupe umah tak de 134.. :-( suke pegi sini je...

      Delete
  14. Bro..epsde 31 xupload lg ker...xsbar nk tgk citer tu...lg² jebat...huhu

    ReplyDelete
  15. Kn bgus kalo kt lua shanaaz n nelydia bsame..nmpk krserasian...kn...xpyh nk gosipkn lg ngn shila amzah...huhu

    ReplyDelete
  16. Aku ni sejujurnya x prnh lyn drama melayu sblom ni.. Tp crta ni ja aku ketagih gila.. Tgk sekali ja trus lekat.. Arghh bestnya!! Lgi satu iktibar ada jgk.. X kira byk mna dosa dlu.. Tetap ada msa utk tobat n berubah.. Gengster2 jgk tapi Agama jgn lupa leeiii! :)

    ReplyDelete
  17. Bestnya crta ni.. 1st time lyn drama mlyu nie..

    ReplyDelete
  18. Bro episode 37 lmbt lg ke nk upload...??xsbar nk tgok ni..excited sgt..hahaha

    ReplyDelete
  19. Aku drama2 melayu bi x tgk sgt, tp mber dok cter, kata gmbq ni best.. Skali tgk eps 1 kat youtube trus mlekat.. Nasib la aku dan tgok eps 1-4 ja... Lpas tu 29-36.. Yg lain x dan tgk sbb kena remove dah... Da sapa22 boleh bg link dak nk tgk full epsdyg kluar dah...

    ReplyDelete
  20. cerite dia memang mantap..sedih pon ada..

    ReplyDelete
  21. Tak sabar nak tgk semua episode.. geram benci suka suka suka...

    ReplyDelete
  22. Yes.. Yes best da dpt tgk sampai 45 episode.. Terima kasih.

    ReplyDelete
  23. terima kasih atas semua video ........mula2 x lyn jgak cte ni...last2 best plak crte ni...harap update cepat ye...hihihi

    ReplyDelete
  24. monday is coming... gua xsabar dh niii....

    ReplyDelete